ISUBÜ‘ NÜN 2022 1. DÖNEM TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DESTEK PROGRAMLARI PROJELERİ BAŞARISI

06 Temmuz 2022 Çarşamba 15:41 tarihinde eklendi | 202 defa okundu

TÜBİTAK, Bilim ve Toplum Destek Programları kapsamında Üniversitemizden toplamda 2 proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Desteklenen projeler;

• 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında destek alan ‘Güller Diyarından Toroslara Bilim ve Doğa Yolculuğu’ başlıklı proje Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Yasin ÜNAL tarafından hazırlanmıştır.
  • 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında ‘Eğitimde Yeni Bir Yaklaşım: Veri Görselleştirme Teknikleri ve Uygulamaları-II’ başlıklı proje Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil SÜEL tarafından hazırlanmıştır.

Bu kapsamda, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim DİLER projeleri desteklenen tüm proje yürütücüsü hocalarımızı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Çağrı Adı Son Başvuru Tarihi